Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2017

Θρήνος στην κηδεία του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου - Τραγικές φιγούρες τα αδέρφια του


Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα γονείς, συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές στον άτυχο φοιτητή Νίκο Χατζηπαύλου. 

Η κηδεία του Νίκου που βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου, στις 25 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οδύνης στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια, όπου έσπευσε πλήθος κόσμου.

Τραγικές φιγούρες τόσο οι γονείς του όσο και τα δύο μικρότερα αδέλφια του, η 18χρονη αδελφή και ο μόλις 11 ετών αδελφός του.

Αρκετοί ήταν οι συμφοιτητές του άτυχου νέου που από νωρίς συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο κρατώντας τριαντάφυλλα για να τον αποχαιρετήσουν.

Σημειώνεται ότι εν τω μεταξύ αναμένεται και η ολοκλήρωση της νέας ιατροδικαστικής εξέτασης, αφού πρώτα βγουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα.

Ο Ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης που όρισε η οικογένεια, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Έψιλον τόνισε μεταξύ άλλων ότι η δεύτερη νεκροψία-νεκροτομή ανέδειξε αρκετά ευρήματα, παρά την πρόοδο της σήψης.

«Και οι 4 συμμετέχοντες στη νεκροψία-νεκροτομή συμφωνήσαμε απόλυτα στα ευρήματα και διενεργήσαμε πλήρη εργαστηριακό έλεγχο για την πλήρη ανάδειξη της εικόνας.

Αυτό που μόνο μπορώ να πω, ότι αναμένουμε αυτά τα αποτελέσματα των εξετάσεων όπου θα ολοκληρώσουν την εικόνα και θα μας οδηγήσουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα αντικειμενικό, όπου θα προκύπτει από εργαστηριακές εξετάσεις και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί».


Πηγή: www.lifo.gr - Dec 14, 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More