Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016

ΥΕΘΑ: Η Εθνική Άμυνα δεν αποτελεί πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης


«Η Εθνική Άμυνα, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους δεν αποτελούν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης», αναφέρει σε σχόλιό του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με αφορμή τη δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε η Σεβαστουπόλεως στον Πάνο Καμμένο, για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στο Καστελόριζο.

Νωρίτερα, το Ποτάμι ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι ο κ. Καμμένος «δεν είναι πλέον γραφικός, γίνεται και επικίνδυνος», και κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας ότι «σαμποτάρει απροκάλυπτα το εθνικό μέτωπο των δημοκρατικών δυνάμεων στήνοντας ακροδεξιές φιέστες στο Καστελόριζο με πρωταγωνιστές τους Χρυσαυγίτες βουλευτές».

Εξαπολύοντας πυρά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι πρόσθεσε πως «δίπλα στους Χρυσαυγίτες ποζάρουν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα νέο μέτωπο πατριδοκαπηλείας και ψευτοτσαμπουκάδων».

Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να συνεδριάσει η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στο Καστελόριζο προκάλεσε αντιπολιτευτικά «πυρά».

Η αποστολή στο νησί περιλαμβάνει τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δύο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δύο της Ένωσης Κεντρώων και δύο της Χρυσής Αυγής.


naftemporiki.gr - Dec 05, 2016

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More