Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2016

Ο κομμουνιστοφάγος - Του Βαγγέλη Παυλίδη

Δεν είναι βέβαια έκπληξη που ο ακροδεξιών καταβολών αντιπρόεδρος της ΝΔ πολύ θα ήθελε να είναι στη φυλακή οι κομμουνιστές-γιατί όχι και σε ξερονήσια, φαντάζομαι εγώ . Και πολύ καλά ξέρουμε πως, σύμφωνα με την ακροδεξιά, κομμουνιστής είναι αδιάκριτα ο οποιασδήποτε χροιάς αριστερός, απο το βαθύ κόκκινο μέχρι το ροζ ανοιχτό.

Κι ούτε είναι έκπληξη που ο κύριος Μητσοτάκης έβαλε φερμουάρ στο στόμα και άφησε τον Κουμουτσάκο να μας πει πως “ήταν λάθος δήλωση” -έτσι απλά και τελεία και παύλα και πάμε παρακάτω, σαν να μην έγινε τίποτα.

Τίποτα απο αυτά δεν προκαλούν έκπληξη μια και η ακροδέξια με τις διάφορες μορφές και παραλλαγές της ήταν πάντα μέρος της Ν.Δ. Κι ούτε του ξέφυγε του Αδώνιδος Γεωργιάδη – του σκόπιμα διορισμένου απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αποτελεί το φράγμα στην διαρροή ψηφοφόρων προς την άκρα δεξιά, προς την Χρυσή Αυγή.

Έκπληξη, λοιπόν, δεν υπάρχει. Όμως, το διχαστικό -εμφυλιοπολεμικό θα μπορούσε να πει κανείς- παραλήρημα βάζει σε σκέψεις. Φανταστείτε λέει να κερδίσει η ΝΔ της επόμενες εκλογές. Και φανταστείτε αντιπρόεδρός της να είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Φανταστείτε…


pavlidiscartoons.com - Oct 27, 2016

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More